Tid

Tid

fredag 24 februari 2012

Igenslammad





En gammal brunn vid ett ödehus. I en sluttning. Igenslammad av outnyttjande. Bittert vatten av stillastående. Måste rensas och tömmas och skrubbas med sand. Allt det gamla unkna måste bort. Bara flödet håller brunnen vid liv.



Bara flödet och inget annat










1 kommentar:

  1. LOTTA! Till din blogg kan jag LÄNGTA. Och när jag är här och läser kan jag känna att min själ får något till livs. Varje gång.

    Jag vet inte alls varför jag håller på med vår blogg egentligen. Tanken från början var att den på sikt kan ge oss jobb - mig som fotograf/porträttmålare. Helena som frilansjournalist. Det finns ju bloggar som blir populära och fungerar så.

    Jag vill gärna ha en mening med det jag gör. Helst ett sammanhang. När jag var i Karlstad nu i februari och fotograferade till Annas bok kändes det välsignat. 38 dikter illustrerades med foto. Det känns som text och bild kompletterar varandra och blir till något starkt och fint och värdefullt tillsammans.

    Det är sent nu. Skall ta en vitlöksklyfta att mota en förkylning jag plötsligt kände av. Hans sitter bredvid och spelar på gitarren. Det är dags att sova.

    Kram!
    /Olga

    SvaraRadera